ارتباط سرفه و کرونا
فوق تخصص ریه گفت: بیماری که دچار سرفه، بدن درد، ضعف، تب، اختلال بویایی و چشایی شده است، به احتمال زیاد به کرونا مبتلا شده است.
وی ادامه داد: مهمترین چیز این است که برای نمونه، فردی دچار سرفه شده است و به مراکز درمانی مراجعه میکند و میگوید پدرم مبتلا به کرونا شده و ما میگوییم این فرد نیز به دلیل نزدیک بودن به فرد مبتلا به کرونا به این بیماری دچار شده است؛ یعنی اینها فاکتورهای کمک کننده است.
این فوق تخصص ریه با بیان اینکه ابتلا به کرونا مجموعهای از یکسری علائم است، افزود: بیماری که دچار سرفه، بدن درد، ضعف، تب، اختلال بویایی و چشایی شده است احتمالا به کرونا مبتلا شده اما برای نمونه فردی اعلام میکند در اثر برخورد با دود دچار سرفه شده است؛ در نتیجه ما میگوییم این دیگر نشانه ابتلا به کرونا نیست و بیشتر منشأ آلرژی است.
این فوق تخصص ریه در پاسخ به این پرسش که «آیا به فردی که در مجاورت بیمار کرونایی بوده و فقط سرفه میکند میتوانیم بگوییم مبتلا به کرونا شده است؟»، بیان داشت: بله، کرونا شدت مختلفی دارد و برخی بدون علامت هستند، برخی افراد فقط سرفه میکنند؛ یکی با اختلال چشایی و دیگری با اختلال بویایی مراجعه میکند.
موسوی در پاسخ به این پرسش که «آیا افراد مبتلا به آسم و آلرژی در خط ابتلا به کرونا هستند؟»، تصریح کرد: خوشبختانه بیماران آسمی کمتر دچار کرونا میشوند؛ البته این به معنای آن نیست که این افراد نباید نکات بهداشتی لازم را رعایت کنند.
وی متذکر شد: وقتی بیماری این افراد خیلی شدید شده و دچار تب، بدن درد، خستگی و کوفتگی شوند؛ این افراد باید به این علائم شک کرده و احساس کنند همراه با آسم و آلرژی مبتلا به کرونا شدهاند.
منبع: فارس
اخبار مرتبط
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}